

THE 29TH ANNUAL CROSS CONNECTION CONTROL SEMINAR

OCTOBER 16, 2024

LA QUINTA INN 1425 E 27TH ST TACOMA, WA 98421

NEW ONLINE PAYMENT LINK:

https://wwccppg.square.site/s/order

Questions: Please contact Chris Sutton at 206-939-0982

NEW BREAKFAST MENU

ARRIVE EARLY FOR FOOD & 6:30 AM

NETWORKING



BREAKFAST BUFFET

Assorted pastries and muffins, scrambled eggs with cheddar cheese, crisp bacon, sausage links, home-style potatoes & sliced seasonal fresh fruit



LUNCH BUFFET

Choice of alder-smoked salmon or roast beef with burgundy sauce and fettuccine primavera.

Tossed green salad with assorted dressings, seasonal fresh fruit.

Roasted red potatoes or wild rice pilaf, seasonal vegetables, rolls and butter

SNACKS

Cookies, coffee & soda during the breaks!



29TH ANNUAL CCC SEMINAR | OCTOBER 16, 2024 LA QUINTA INN 1425 EAST 27TH ST TACOMA WA 98421

WWW.BACKFLOWGROUP.ORG

29th Annual Seminar Agenda 2024

7:00 Opening & Introduction of Vendors

Group Chair Wednesday Smith, City of Kirkland (30 min.)

7:30 Session 1

Department of Health Cross-Connection Control Update - Bill Bernier (30 min.)

8:00 Session 2

Washington Certification Services Update – Tiffany Miller (30 min.)

8:30 Break (0.5)

9:00 Session 3

USC – Henry Chang (1hr.)

10:00 Session 4 – (1hr)

IAPMO – Sean Cleary (1hr.)

11:00 – The Group Overview (Door Prizes) – Jeff and Wednesday (30 min.)

11:30 to 12:30 - Lunch

12:30 Session 5

Survey Superhero's: Protecting Water Quality One Connection at a Time – Wednesday Smith (1 hr.)

1:30 Session 6

New Generation of Cross Connection Control (1hr.) – Bill Bernier, DOH

2:30 Break (0.5)

3:00 Session 7

Software Challenges – Kristi Lucht, Lexie Krupske, Chris Sutton (1hr.)

4:00 Closing

Note - to receive 0.6 CEU's, attendees *must*:

- Attend the entire seminar.
- Need to have their CEU cards stamped at the end of each session and left at end of Seminar.

Register for the 29th Annual Western Washington Cross Connection Group Seminar

When: October 16th, 2024

Where: La Quinta in Tacoma, WA

Time: 7 AM - 4 PM

CEUs: .6 CEUs (requires all day attendance)

Full Name	Representing
Confirming Address	
Contact Phone	Email
CCS Certification Number	BAT #
*Cert numbers required if reques	sting CEUs for Professional Growth Requirements
**Attendance for the entire semin	nar is mandatory to earn CEUs

Registration Pricing

Members Seminar Registration \$180.00

Non-Member Seminar Registration \$190.00 includes 2024 Membership

Membership dues for 2025 \$10.00

Please mail check payments to:

WWCCPPG INC THE GROUP

12819 SE 38th St #385

Bellevue WA 98006

NEW ONLINE PAYMENT OPTION:

https://wwccppg.square.site/s/order

Please have one registration per participant and postmarked no later than October 7th for check payments and must accompany registrations. You can pay online at https://wwccppg.square.site/s/order. Please mail a copy of the receipt along with your registration form. Sorry purchase orders are not accepted. Cancellation policy or personal substitutions is 100% refundable before October 7th.

For anyone wanting to stay over-night, there are some rooms reserved for a discounted price at The La Quinta Inn. The discounted nights are available the 15th & 16th of October. To reserve your room, call 253-383-0146 and mention the Western Washington Group Seminar. The address is 1425 East 27th St. Tacoma, WA 98421. Reservations must be made by October 1st.

Reservations must be made by October 1st.